На няколко сигнала са се отзовали плевенските огнеборци през последните 24 часа

Няма информация за пострадали хора

На 21 май служители на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Плевен оказаха технически помощи  – съдействия за разчистване на пътното платно в Плевен на площад „Иван Миндиликов“, отстраняване на опасно надвиснали дървета в гр.Плевен местността "Чаира" и на улица „Дойран“. 

На 21 май в 07:37 часа е постъпил сигнал, че поради техническа неизправност е възникнал пожар в  лек автомобил „Форд Фокус" в град Плевен на улица „Гренадирска“. Пламъците са погасени от водача на автомобила до пристигане на екип на РСПБЗН - Плевен. Автомобилът е напълно унищожен. Пострадали няма.

На 21 май в 08:20 часа при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в навес в частен имот в Кнежа. Унищожени са фураж бали  - 5000 броя. Пожарът е погасен от РСПБЗН – Кнежа със съдействието на фадроми на собственика.

На 21 май в 15:12 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е постъпила информация за пожар в стопанска постройка в село Ореховица, община Долна Митрополия.  Причините за инцидента са в процес на установяване. Постройката е необитаема и със спряно ел. захранване. Унищожени са покривна конструкция – 50 кв.м.  Пожарът е погасен от екип на У ПБЗН - Долна Митрополия;