Благотворителен концерт в Козар Белене събра средства за лечението на Христина

"В очите на всички ви имаше толкова много любов и вяра, вие показахте, че доброто във всеки един от нас съществува!", сподели младата жена

Кметство с. Козар Белене и НЧ "Надежда 1902" организираха благотворителен концерт под наслов "Да помогнем на Хриси". Проявата се проведе през уикенда в селото и успя да събере над 4500 лева за лечението на 32-годишната Христина Йорданова, научи Plevenutre.bg.

Участие в спектакъла взеха попфолк певицата Бриана, Никол Георгиева (дъщеря на състезателя по мотокрос Александър Георгиев), ДВГ "Звънче", Елмира Кардашева, Теодор Трифонов, Любена Стоилкова, ЖФГ "Надежда", Танасовата музика с. Козар Белене, ФГ "Лъженки", ТС "Изворче" с. Малчика и танцови състави.

"Скъпи приятели, обръщам се към всеки един от вас, който беше съпричастен с благотворителния концерт в моето родно село Козар Белене под наслов "Да подадем ръка, да дарим надежда”. Това, което получих снощи от вас не беше само подкрепа. В очите на всички ви имаше толкова много любов и вяра. Вие показахте, че доброто във всеки един от нас съществува! Показахте как една кауза може да обедини всички вас! За мен нямаше по-голямо щастие от това да ви видя заедно и единни! Да покажете, че за това сме хора, за да си помагаме!  Вие сте достойни за уважание! Целувам ви и ви прегръщам с усмивка! Благодаря!", написа Хриси на профила си във Фейсбук.

Както вече Plevenutre.bg писа, 32-годишната Христина, която е бивша възпитаничка на СУ "Иван Вазов" - Плевен, получава тежка травма на гръбначния стълб при автомобилна катастрофа. Претърпяла е няколко операции, но останала със сериозно изкрияване на гръбнака, което й причинява непрекъснати болки. Лекар от клиника в Истанбул дава гаранция, че с операция проблемът може да бъде отстранен. За тази цел са необходими средства в размер на 60 000 лева, с които Хриси не разполага.

Снимки: Анелия Милчева

Да помогнем на Хриси!

Банкова сметка - Банка ОББ

BIC : UBBSBGSF
IBAN : BG31UBBS80021088675417
Титуляр - Hristina Yordanova
=============================
PayPal:
https://www.paypal.me/HristinaYordanova