Учениците от Общоградското средношколско общежитие вече разполагат със своя спортна зала

Залата бе изградена по идея на г-жа Веселка Лилова, директор на ЦПЛР – ОСО – Плевен

Състоя се официално откриване на зала за спорт в Център за подкрепа на личностното развитие – Общоградско средношколско общежитие – гр. Плевен.

Залата бе изградена по идея на г-жа Веселка Лилова, директор на ЦПЛР – ОСО – Плевен, и с помощта на г-н Йордан Беров, старши възпитател в ОСО. Състои се от три помещения – в едното е разположена тенис-маса, а останалите две са устроени в модерно оборудвана фитнес-зала, която възпитаниците на ОСО ще могат да ползват безвъзмездно още следващия месец.

На тържеството присъстваха: г-жа Петя Василева – зам.-председател на Общински съвет –Плевен, представители на община Плевен – г-н Иван Кюлджийски – зам.-кмет по младежки дейности и спорт, г-жа Таня Митранова – началник на отдел „Спорт и младежки дейности“, Венко Николов – специалист в община Плевен.

Учениците бяха подготвили специална програма, която бе открита с 2 изпълнения на хора „Пейте с нас“ при ОСО – Плевен, а за финал самодейният състав от общежитието представиха шопска ръченица по хореография на Георги Костов, 9 клас-възпитаник на ОСО – Плевен.

След предствалението г-жа Петя Василева, Веселка Лилова и г-н Иван Кюлджийски прерязаха официално лентичката на залата и дадоха старт на спортните занимания в Общинското общежитие..