Неправоспособен направи опит да осуети проверка, бягайки от полицията - pleven.utre.bg

Неправоспособен направи опит да осуети проверка, бягайки от полицията

07 юни 2018, 10:49 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Полицията е изяснила самоличността на водача – 22-годишен от село Беглеж

Неправоспособен направи опит да осуети проверка, бягайки от полицията. На 5 юни 2018 година около 13:55 часа в град Плевен на улица "Цар Самуил" автоконтрольори подават сигнал със стоп палка по образец на водач на мотоциклет. Водачът намалява скоростта на мотоциклета, но изравняйваки се със служителите не спира, а подава рязко газ и се отправя по посока кръгова връзка. Полицейските служители последват водача със служебния автомобил със включена звукова и светлинна сигнализация. Нарушителят завива на дясно по посока село Брестовец, след което се отклонява на разклона за село Бохот. От проведените оперативни действия мотоциклетът е установен в гараж в село Тученица.

Полицията е изяснила самоличността на водача – 22-годишен от село Беглеж. Младежът не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство и нарушението е в едногодишен срок от наложено административно наказание за управление без книжка. Уведомен дежурен прокурор.

Образувано е досъдебно производство за престъпления по чл. 343 в, ал. 2 от НК и чл. 270, ал. 1 от НК. Продължава работа  разследващ полицай.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета