Започна дарителска кампания за изграждане на Центъра за деца с аутизъм и други проблеми в развитието в Плевен

Той ще се изгражда в сграда, предоставена от Община Плевен

Фондация "Стъпка за невидимите деца на България" и Сдружение "Аутизъм днес" започват кампания за фондонабиране за изграждане на Центъра за деца с аутизъм и други проблеми в развитието в гр. Плевен, който ще е и центъра за Северна България и се изгражда в сграда, предоставена от Община Плевен (бившия дом за деца, лишени от родителски грижи "Детелина" в кв. "Сторгозия").

"Благодарим на всички, които до момента сте с нас, повярвахте ни и помогнахте нашите мечти и мечтите на поколения родители на деца с аутизъм в България да станат реалност! Вярваме, че оправдавайки доверието на много дарители, приятели на каузата и просто приятели през годините - успявайки с вашата подкрепа и помощ - на инстинуции, на Столична община, на медии, на публични личности, на организации и предприятия - да изградим и открием през 2015 г. първият Център за високопрофесионална терапевтична грижа за деца с аутизъм в Горубляне, обучихме и сертифицирахме първите поведенчески технолози в България и сертифицирахме първите сензорни терапевти, открихме през м. Ноември 2017 г, и втория център за деца с аутизъм - в читалище "Витоша" в Бъкстон - с високопрофесионален екип от специалисти- ерготерапевти, логопеди, психолози, поведенчески технолози, можем достойно отново да потърсим Вашата подкрепа, приятели!", споделят от сдружението.

Ако желаете да помогнете, можете да се свържете с тях на тел. 0896699274, мейл: [email protected]

Можете да подпомогнете изграждането с дарение по банкова сметка на Фондация "Стъпка за невидимите деца на България":
“Райфайзенбанк (България)” ЕАД, IBAN BG69RZBB91551032658308, BIC:RZBBBGSF, PayPal: https://www.paypal.me/AUTISMTODAY, със СМС с текст AUTISM на ДМС номер 17777 или с материали за ремонт на сградата, чиито покрив се нуждае от голям ремонт, с доброволчески труд или с подкрепяща, добра дума.

"Нуждаем се от средства също и за сертификация на специалистите за гр. Плевен, на които ще разчитат и децата с аутистично разстройство от Северна България!

Дадеш ли, получаваш много повече - е принципа, в който вярваме, който ни помага и с който помагаме! Благодарим ви от сърце, приятели! Имате нашите сърца, обич, вяра и смисъл в бъдещето на децата ни! Да помогнем повече деца да имат право на избор!", добавят от сдружението.