Спартак (Плевен) може да остане без спонсор? - pleven.utre.bg

Спартак (Плевен) може да остане без спонсор?

12 юни 2018, 18:13 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg, архив

Иван Динов постави ултиматум на опозицията и заплаши да напусне

Спонсорът на Спартак (Плевен) Иван Динов обяви пред Sportal.bg, че дава срок от десетина дни на групичката от четирима-петима души, т.нар. „тиха опозиция“, да представи своя план за развитие на клуба и да поеме нещата в свои ръце. Босът на плевенчани, който е подложен на непрестанни нападки през последните месеци, гарантира, че ако въпросните радетели за светлото бъдеще на Спартак предложат по-добра алтернатива от тази, която той може, веднага ще сдаде управлението на клуба.

"Нямам нищо против тази групичка от четирима-петима души, т.нар. „тиха опозиция“, която преди двайсетина дни в прав текст ме попита кога ще си тръгна от Плевен, да застане начело на клуба и да поеме неговото управление, стига да представи по-добра алтернатива от моята. Ето, давам й срок от десетина дни да представи своите възгледи за развитието на клуба, стратегията и планът, който ще следват, целите, които ще гонят, бюджетът, който ще осигурят, и пр.“, заяви пред Sportal.bg Динов.

"Аз искам Спартак (Плевен) да се развива. Клубът ще чества догодина своя вековен юбилей и му желая най-доброто, така че, ако тези хора могат да го подсигурят, както твърдят непрестанно, нека заповядат. Но ако нямат идеите и ясната визия за постигането на дадените цели, нито ще оставя клуба да потъне навръх 100-годишния си празник, нито пък ще предам хората от Община Плевен, към които съм поел ангажимент“, допълни още финансовият благодетел на плевенчани.Коментари (5)

Потребител
До Спартански
Светьо Доков, Суси, Гетов и най култовия герой Иван царя искат да довършат Спартак. Като сте толкова отворени да издържате клуб като Спартак, къде бяхте последните десет години. Какво допринесохте за любимия отбор. Интриги и лъжи.... затова бягат хората от Плевенския футбол. Гришата го изгонихме, фалираха бай Мико същите тези ганьовци.
12 юни, 23:55 ч.
Потребител
Аман
Ейй Динов аман от твойте вечни лъжи,загроби Спартак Варна,сега загроби и нас...върви на....аман от боклуци с големи обещания
12 юни, 21:09 ч.
Потребител
Тт
Да видим Гетов и сие сега от къде ще търсят пари. Явно на Динов му е през ку.а и вече му писна от всичко това
12 юни, 19:12 ч.
Потребител
Оня
Да си ходи! По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!
12 юни, 18:47 ч.
Потребител
ДинOFF
Ако се съберат 5 човека от тези пред СИЦ-а ще управляват по-добре спартак от динOOF!!!

p.s. Няма да ходи никъде, иначе защо да вкарва юношите в елитната група и да продължава да урежда мачове, както винаги!
Най-много пак да ги извадят от групата!!!

12 юни, 18:44 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета