Екстремното мотор шоу "Полицейска академия" ще вдига адреналина на плевенчани от днес до неделя (Видео)

Атракционното шоу на колела ще забавлява плевенчани в рамките на три дни

Популярното мотор шоу "Полицейска академия" е за втори път в Плевен. Жителите и гостите на града ще имат възможност да се насладят на атракционното събитие от 15 до 17 юни на паркинга до стадион "Плевен". Шоутата ще започват в 19,00 часа.

Любителите на високите скорости и адреналина ще имат възможността да се насладят на спиращи дъха каскади от специално обучени каскадьори, които ще разиграят драматични сцени.  

Атрактивните номера включват шофиране на автомобил на две гуми, екстремен дрифт с каскадьор върху капака на колата, акробатики върху мотори, невероятни изпълнения по време на управление на АТВ, демонстрация с мощен автомобил драгстер, преобръщане с мотор и други.

Шоуто "Полицейска Академия" е създадено и продуцирано от Иво Долапчиев, работил дълги години с най-добрите каскадьори и продуценти в развлекателния бизнес в Италия.

Атракционното мотор шоу е не само демонстрация на майсторски каскадьорски умения. Целият спектакъл е подчинен на сюжетна линия и всички участници имат своите роли.