Полицията издирва 14-годишнa плевенчанка - pleven.utre.bg

Полицията издирва 14-годишнa плевенчанка

16 юни 2018, 15:30 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Фейсбук

Теодора е в неизвестност от вчера, ученичка е във Велико Търново

Седмокласничка изчезна от вчера и се издирва от полиция и съученици. 14-годишната Теодора Василева е ученичка в СУ "Емилиян Станев" във Велико Търново и е в неизвестност от 11 ч. в петък, когато учебната година за класа и приключила. Момичето живее в кв. "Колю Фичето" в старата столица от около година, родом е от Плевен, съобщaват съучениците и. Висока е 1,64 м, била е облечена с дънки и бяла тениска с надписи, информира velikotarnovoutre.bg.

Уведомена е полицията и в диренето е впрегнат целият ресурс на силовото ведомство в старата столица, потвърдиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Според разследващи момичето е осъществило връзка с баба си, но след това е потънало в неизвестност. Според една от версиите, ученичката се крие от родителите си. Предполага се, че момичето се намира на територията на ОД МВР – Плевен.

Теодора и друг път е изчезвала внезапно и се е налагало да бъде търсена. В издирването са включени и служители от областните дирекции на полицията в Плевен и Враца, както и на територията на цялата страна.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета