Двамата мъже oт Левски със своя версия за случилото се на магистрала "Хемус" (Видео) - pleven.utre.bg

Двамата мъже oт Левски със своя версия за случилото се на магистрала "Хемус" (Видео)

18 юни 2018, 09:34 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Нова тв, кадър

"На косъм беше да ни удари, после демонстративно си показа депутатската карта", твърдят обвинените в нападение над депутат

"Лично аз ще предложа поетапно въвеждане на видеорегистратори във всеки автомобил. Добре е да има видимост от различни гледни точки на автомобила. Мисля, че това ще повлияе върху агресията на пътя и ще даде ясна картина за пътните инциденти”. Това заяви в студиото на "Здравей, България" по Нова тв Явор Божанков от "БСП за България", който в петък стана участник в опасна ситуация на пътя на магистрала "Хемус".

Явор Божанков от БСП изпреварвал автомобил на магистралата в петък, когато отзад бързо се приближила кола и започнала да присветва с фарове. Когато се разминали, насочили оръжие срещу него. Ивайло Павлов от град Левски е шофирал другия автомобил в петъчния следобед. До него е пътувал приятелят му Ивайло Белчев, обвинен, че е извадил пистолет срещу Явор Божанков, докато го изпреварват.

Историята, според двамата мъже от град Левски обаче е друга. Ивайло Белчев твърдят, че пистолетът е бил на таблото и всъщност го е прибрал. Явно точно в този момент депутатът го е видял. Неговата версия е, че Явор Божанков е отворил прозореца си и е показал депутатската си карта.

Етикети
ЛевскиХемус


Коментари (3)

Потребител
Пламен
Левчански мангали. Защо караш с пистолет на таблото бе? Боклук! Ти като си изкарал разрешителното, на курс ходил ли си? Ще кара с пистолета на таблото, малоумник.
20 юни, 14:20 ч.
Потребител
Анчо
Ей педал не обиждай това неса мангали първо това са едни от най точните момчета и са майстори автомонтьори и казват истината на този педал от парламента си мисли че пътя е негов като не знаеш не пиши
20 юни, 20:48 ч.
Потребител
Yonko
Politicheski bokluci samo boi za tiax, misliat se za nedosegaemi
18 юни, 14:51 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета