Невяна Владинова се срещна с най-високопоставените мъже на Мураяма

Дадоха официална вечеря в чест на пребиваването на българския национален отбор

Най-високопоставените мъже на Мураяма дадоха официална вечеря в чест на пребиваването на българския национален отбор в Мураяма. На официалната вечеря присъстваха кметът на Мураяма г-н Такао Шифу, председателят на общинския съвет на град Мураяма г-н Макото Чоонан, г-н Кацухико Мори - председател на префектура Ямагата, г-н -н Кацухико Ягучи шеф на отдел “образование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма. От българска страна бяха поканени старши треньорите на ансамбъла ииндивидуално - Весела Димитрова и Бранимира Маркова, помощник - треньора на ансамбъла Михаела Маевска, капитаните на отборите - на ансамбъла - Симона Дянкова и на индивидуалното - Невяна Владинова, официалният фотограф на БФХГ Анна Недкова, Разбира се, присъстваше и преводачът от японски - Янко Попов.

Вечерята беше много изискана, с най-изтънчени японски деликатеси и премина изключително в приятелски разговори.

Японските домакини споделиха, че са много щастливи и горди от факта, че българският национален отбор е избрал техния град за мястото, в което ще се подготвят до Олимпийските игри в Токио. Те казаха, че благодарение на това, че такива шампионки като българските гимнастички са в Япония вече за Мураяма се говори и е популярен град в цялата страна.

Любезните домакини споделиха, че биха били изключително щастливи ако това сътрудничество продължи и след Олимпиадата през 2020 година и обещаха, че всичко, от което имат нужда нашите шампионки ще им бъде предоставено, само да поискат.

Накрая г-н Ягучи показа членска карта на на фенклуба на българския национален отбор по художествена гимнастика, който е основан в Мураяма и вече наброява 300 члена, които всеки месец плащат членски внос и обещават мощна подкрепа за българския национален отбор на Олимпиадата. Невяна Владинова позира с членската карта на г-н Ягучи и всички си обещаха това сътрудничество да се превърне в приятелство за цял живот.