Народният представител Пламен Тачев присъства на първа копка по проект в Кнежа - pleven.utre.bg

Народният представител Пламен Тачев присъства на първа копка по проект в Кнежа

25 юни 2018, 15:10 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Кнежа

Общата стойност на строително-монтажните работи е 338 334,96 лева без ДДС или 406 001,95 лева с ДДС

"Днес с Народният представител от ПП ГЕРБ г-н Пламен Тачев направихме първа копка по изпълнение на проект „Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на водопроводната и канализационната мрежа и изграждане на пречиствателна станция за отпадни води – гр. Кнежа“ – ПЪРВИ ЕТАП „КАНАЛИЗАЦИЯ НА УЛ. НАЗЪМ ХИКМЕТ“, ГР. КНЕЖА“. ", съобщи във фейсбук Илийчо Лачовски, кмет на Кнежа

Строително-монтажните работи по проекта се изпълняват по Договор за безвъзмездна финансова помощ № 12106/15.06.2018 г. сключен между Община Кнежа и Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда. Разходите за строителен и авторски надзор ще бъдат осигурени от бюджета на Община Кнежа за 2018 г.

Изграждането на колектор по ул. “Назъм Хикмет” ще даде възможност за канализирането, отводняването и подобряване на социално-битовите условия на живущите в района.

Изпълнител на строително-монтажните работи е „РАЙКОМЕРС КОНСТРУКШЪН“ ЕАД, гр. София. Строителният надзор ще бъде осъществяван от „Ведипема“ ЕООД, гр. Плевен, а авторския надзор от „СП-90“ ЕООД, гр. Враца. Общата стойност на строително-монтажните работи е 338 334,96 лева без ДДС или 406 001,95 лева с ДДС.

"Изказвам своите благодарности на г-н Пламен Тачев, който съдейства и помогна за одобрението на този проект. Благодарение на неговата подкрепа съвсем скоро дългоочакваната канализацията по ул. „Назъм Хикмет“ ще бъде факт!", заявява още Лачовски.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета