Завърши вторият подготвителен лагер на българския национален отбор в Мураяма

Нашите момичета подариха на любезните домакини плакат с подписи от целия отбор

В базата "Rose Camp" в Мураяма японските домакини дадоха официално парти за довиждане на своите български гости.

На партито присъстваха кметът на Мураяма г-н Такао Шифу, председателят на общинския съвет на град Мураяма г-н Макото Чоонан, г-н -н Кацухико Ягучи шеф на отдел “образование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на Мураяма, треньорката по художествена гимнастика на местния отбор г-жа Етсуко Сато, представители на фен-клуба на българския национален отбор по художествена гимнастика, всички доброволци, които се погрижиха нищо да не липсва на нашите момичета по време на целия им орестой в Мураяма.

Получи се много мило и приятно тържество с много усмивки и забавление, много снимки и обещания това сътрудничество да продължи дори и след Олимпиадата в Токио.

Домакините изпратиха нашите момичета, сред които и плевенчанката Невяна Владинова, с традиционния за Япония тунел с вдигнати ръце като всеки един от нашата делегация трябваше да мине през тунела, което според японските поверия носи късмет и успех!

Нашите момичета подариха на любезните домакини плакат с подписи от целия отбор, а на своите японски фенове - календари със снимки на българските гимнастички.

Така неусетно измина и вторият подготвителен лагер на българския национален отбор в Мураяма, нашите момичета отпътуваха за Токио и ще пристигнат в София на 30-ти юни(събота) в 9,00 сутринта.