Урок по доброта: Никол и Стефи от Плевен протегнаха ръка на Хриси (Видео) - pleven.utre.bg

Урок по доброта: Никол и Стефи от Плевен протегнаха ръка на Хриси (Видео)

29 юни 2018, 18:22 | plevenutre.bg

Двете момичета с отворени сърца и усмихнати лица подпомогнаха кампанията

Десетият рожден ден на малката Никол от Плевен поднесе подарък не само на Христина, но и на много от нас с урок по доброта! Най-добрата приятелка на Никол - Стефи, последва нейния пример и се включи в кампанията на Хриси и събра средства. Това информира актьорът от плевенския театър Георги Енчев, който днес заедно с двете деца, д-р Денислава Ангелова и Краси Ангелова, майки на Никол и Стефи, посетиха младата жена.

"Днес двете момичета бяха в Козар Белене и с усмивки трите правеха упражненията, с които всеки ден Хриси се бори срещу обездвижването. Двете момичета на 10 и 11 години с отворени сърца и усмихнати лица обещаха да продължат да търсят начин да помагат в кампанията, защото е важно всички хора да бъдат добри и здрави! Споделям тази история не само защото съм ангажиран с кампанията на Христина, но защото е важно с личния си пример да даваме посока на нашите деца! Семейното възпитание в обич към живота, уважение към чуждата болка и стремеж към доброта е важен фактор в израстването на емоционалната интелигентност на децата ни!", споделя Георги Енчев.

Никол реши да дари подаръците от десетия си рожден ден за каузата, за което получи подкрепата и на своята майка. Д-р Денислава Ангелова вярва, че това е правилния път, по който нейната дъщеря е тръгнала - път към себеотдаване, любов и помощ на нуждаещите се.

Както вече Plevenutre.bg писа, Хриси, която е бивша възпитаничка на СУ "Иван Вазов" - Плевен, се бори с последствията от тежка травма на гръбначния стълб, настъпила при автомобилна катастрофа. Претърпяла е няколко операции, но останала със сериозно изкрияване на гръбнака, което й причинява непрекъснати болки. Лекар от клиника в Истанбул дава гаранция, че с операция проблемът може да бъде отстранен. За тази цел са необходими средства в размер на 60 000 лева, с които Хриси не разполага. Към момента остават да бъдат набрани около 25 хиляди лева, за да бъде приключена кампанията успешно.

Да помогнем на Хриси!

Банкова сметка - Банка ОББ

BIC : UBBSBGSF
IBAN : BG31UBBS80021088675417
Титуляр - Hristina Yordanova
=============================
PayPal:
https://www.paypal.me/HristinaYordanova


МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета