Рапърът Венци Венц чака бебе през декември, майката е плевенчанка - pleven.utre.bg

Рапърът Венци Венц чака бебе през декември, майката е плевенчанка

02 юли 2018, 15:30 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Instagram

Щастливата вест разкри самият изпълнител

Рапърът Венци Венц, койтое родом от Плевен, чака бебе през декември. Щастливата вест разкри самият изпълнител. „Истина е, ще ставам татко. Живи и здрави, бебето трябва да се роди през декември“, казва Венци, но не пожела да издава повече подробности около най-щастливото събитие в живота си, пише "Телеграф", цитиран от "Блиц".  Д

Майката на бебето е красива плевенчанка. В началото на годината той се раздели с годеницата си и уж бе в търсене на ново гадже. Съвсем скоро обяви, че е свободен и е готов за нова връзка със „свястно момиче“, което да му роди дете. Изглежда такова веднага се е намерило на хоризонта, или просто певецът е скрил новината, че има жена до себе си заради многобройните си фенки.

Запознати разкриват, че Венци е сериозно обвързан с брюнетка на име Мелани, която взема участие и в клипа на парчето му с Павел Fake Profile. А тя съвсем скоро ще сбъдне мечтата му да стане баща. С щастливата новина се похвали самата майка. Тя сподели кадри на вече наедрялото си коремче. В момента двамата са в Лозенец, където рапърът стопанисва частен плаж.

Етикети
плевенчанка


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета