Билетите за шоуто на "Тутурутка" в Плевен вече са в продажба (Видео)

Кралете на хумора готвят уникален спектакъл в Летния театър в парк "Кайлъка"

След грандиозните концерти в САЩ и Канада, Царете на Хумора тръгват на лятно ТУТУRНЕ в България. Комиците oт "Турутука" ще представят новата си програма, по-смешна отвсякога, както и новия си летен хит – песента "Ше те лайкна".

На 4 септември, вторник, култовите комедианти, които препълниха читалище "Съгласие" преди няколко месеца, ще зарадват плевенчани с абсолютно нов, още по-забавен и грандиозен спектакъл, като този път и сцената е по-голяма - Летния театър в парк "Кайлъка"! 

Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на "Ивентим" и в антикварна книжарница "Халил Джубран" на ул. "Васил Левски 137" /на "Старата главна", срещу магазин "Теодор"/. Ценните хартийки са на цени от 10, 15 и 20 лева.

Подготовката за спектакъла тече с пълна сила при закрити врати, но от кухнята на шоуто изтече информация, че зрителите ще се насладят на страстни ритми и танци в Школата по ЦИЦОМБА с Майстор 7 дан Алфредо Стораро, както и ще проследят наживо поредния епизод от култовата сапунена сага БАЙГЪН, в която толерантния Аладин и коварния Шейтан водят епична битка за сърцето и ръката на Малката Карабатак.

Групата ще представи за пръв път пред публика най-новата си песен „Ше те лайкна“, в която участва и талантливия варненски певец и шоумен PRINCC VIHREN. Клипът на парчето бе заснет преди броени дни в Ретро Музей – Варна и веднага превзе интернет. От екипа на шоуто споделят, че това е може би един от най-скъпите музикални видеоклипове в България, в който са използвани уникални винтидж автомобили на стойност над 1 милион лева. В правителствената „Чайка“ се е возил дори самия Брежнев, разказаха сценаристите.

В програмата ще има и анимация с награди за публиката.

Турнето на групата стартира през август и ще мине през Бургас, Шабла, Хисаря, Плевен, Горна Оряховица, Пловдив и Варна. "Тутурутка" пуснаха и официално промо за предстоящата си лятна обиколка.

Билетни каси в Плевен:
* Антикварна книжарница "Халил Джубран" на ул. "Васил Левски 137" /на "Старата главна", срещу магазин "Теодор"/
* Български пощи, пл. "Възраждане" 
* Магазин "На Тъмно", ул. "Васил левски" 125, Плевен
* Български пощи, ж.к. "Сторгозия" 
* ОМV Плевен, ул. „Цар Самуил”, кв. „Сторгозия”
* ТЕХНОПОЛИС - Плевен, ул. „Георги Кочев“ 4

За допълнителна информация: 0885 913 091