Гуна Иванова кани плевенчани: Заповядайте на концерт - да подарим надежда на Хриси!

Благотворителната проява ще се състои на 16 юли в зала "Катя Попова"

Както вече информирахме, благотворителен концерт за набиране на средства в подкрепа на Христина Йорданова ще се проведе в зала "Катя Попова" на 16 юли от 19,00 часа.

В събитието ще участват певицата Гуна Иванова, формация за народни танци "Чародейка" - Плевен, Марина Бадева - възпитаничка на Анелия Дечева, детски състав за народни танци "Искрица" при НЧ "Извор" с. Опанец с ръководител Росен Маринов.

Малките Стефани Ангелова, Никол Ангелова и Стефани Иванова от клуб Спартак 14 също ще подкрепят Хриси и ще направят демонстрация по шотокан карате до.

Успоредно с концерта ще се състои и благотворителен базар на различен асортимент артикули, предоставени за събието от техните производители.

"Мили приятели от Плевен, с обич и надежда се обръщам към вас. На 16 юли се организира благотворителен концерт в зала "Катя Попова". Концертът е за набиране на средства, необходими за осъществяване операция на обичаната от нас Христина Йорданова. Операцията ще се направи в Турция. Заповядайте на концерта - да подарим надежда на Хриси!", написа Гуна Иванова на профила си във Фейсбук.