И солистката на ансамбъла на българската армия ще пее за Хриси в Плевен

Емилия Валенти ще подкрепи благотворителния концерт на 16 юли

Певицата Емилия Валенти ще подкрепи благотворителния концерт в подкрепа на Христина Йорданова, съобщиха организаторите. Както вече Plevenutre.bg информира, проявата за набиране на средства ще се проведе в зала "Катя Попова" на 16 юли от 19,00 часа.

Изпълнителката е родом от Плевен, а от 2003г. е солист на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили на Република България. През 2013 г. участва в "Гласът на България", където стига до финалите. 

Напомняме, че в благотворителния концерт ще участват още певицата Гуна Иванова, формация за народни танци "Чародейка" - Плевен, Марина Бадева - възпитаничка на Анелия Дечева, детски състав за народни танци "Искрица" при НЧ "Извор" с. Опанец с ръководител Росен Маринов. Малките Стефани Ангелова, Никол Ангелова и Стефани Иванова от клуб Спартак 14 също ще подкрепят Хриси и ще направят демонстрация по шотокан карате до. Входът за събитието е свободен!

Успоредно с концерта ще се състои и благотворителен базар на различен асортимент артикули, предоставени от техните производители.