В понеделник: Благотворителен концерт в подкрепа на Хриси! - pleven.utre.bg

В понеделник: Благотворителен концерт в подкрепа на Хриси!

15 юли 2018, 14:23 | plevenutre.bg
  • Много хора отвориха сърцата си за Хриси

Младата жена се бори с последствията от тежка травма на гръбначния стълб, настъпила при автомобилна катастрофа

Напомняме, че благотворителен концерт за набиране на средства в подкрепа на Христина Йорданова ще се проведе в зала "Катя Попова" на 16 юли, понеделник, от 19,00 часа. Входът е свободен, а в събитието, което е подкрепено и от Община Плевен, ще участват певицата Гуна Иванова, солистката на ансамбъла на българската армия и финалистка в "Гласът на България" Емилия Валенти, формация за народни танци "Чародейка" - Плевен, Марина Бадева - възпитаничка на Анелия Дечева, детски състав за народни танци "Искрица" при НЧ "Извор" с. Опанец с ръководител Росен Маринов.

Малките Стефани Ангелова, Никол Ангелова и Стефани Иванова от клуб Спартак 14 също ще подкрепят Хриси и ще направят демонстрация по шотокан карате до.

Урок по доброта: Никол и Стефи от Плевен протегнаха ръка на Хриси (Видео)

Успоредно с концерта ще се състои и благотворителен базар на различен асортимент артикули, предоставени за събитието от техните производители.

"Нека заедно да покажем какво е доброта! Нека да помогнем!", призовават организаторите.

Както вече Plevenutre.bg писа, Хриси, която е бивша възпитаничка на СУ "Иван Вазов" - Плевен, се бори с последствията от тежка травма на гръбначния стълб, настъпила при автомобилна катастрофа. Претърпяла е няколко операции, но останала със сериозно изкрияване на гръбнака, което й причинява непрекъснати болки. Лекар от клиника в Истанбул дава гаранция, че с операция проблемът може да бъде отстранен. За тази цел са необходими средства в размер на 60 000 лева, с които Хриси не разполага. Към момента остават да бъдат набрани около 25 хиляди лева, за да бъде приключена кампанията успешно.

Да помогнем на Хриси!

Банкова сметка - Банка ОББ

BIC : UBBSBGSF
IBAN : BG31UBBS80021088675417
Титуляр - Hristina Yordanova
=============================
PayPal:
https://www.paypal.me/HristinaYordanovaКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета