Близо 3300 лева събраха на благотворителния концерт за Хриси в Плевен

Много плевенчани отвориха сърцата си за Христина Йорданова

3276.50 лв. се събраха по време на концерта и базара в подкрепа на Христина Йорданова, а от днес парите вече са в банковата сметка на младата жена. 

Събитието, което се проведе в зала "Катя Попова" привлече много плевенчани с големи сърца. Сред участниците, които подкрепиха каузата, бяха певицата Гуна Иванова, солистката на ансамбъла на българската армия и финалистка в "Гласът на България" Емилия Валенти, формация за народни танци "Чародейка" - Плевен, Марина Бадева - възпитаничка на Анелия Дечева, детски състав за народни танци "Искрица" при НЧ "Извор" с. Опанец с ръководител Росен Маринов, малките Стефани Ангелова, Никол Ангелова и Стефани Иванова от клуб Спартак 14,

2478 лева е събраната сума от дарителските кутии, а останалите средства дойдоха от благотворителен базар на различен асортимент артикули, предоставени за събитието от техните производители.

Както вече Plevenutre.bg писа, Хриси, която е бивша възпитаничка на СУ "Иван Вазов" - Плевен, се бори с последствията от тежка травма на гръбначния стълб, настъпила при автомобилна катастрофа. Претърпяла е няколко операции, но останала със сериозно изкрияване на гръбнака, което й причинява непрекъснати болки. Лекар от клиника в Истанбул дава гаранция, че с операция проблемът може да бъде отстранен. За тази цел са необходими средства в размер на 60 000 лева, с които Хриси не разполага. 

Да помогнем на Хриси!

Банкова сметка - Банка ОББ

BIC : UBBSBGSF
IBAN : BG31UBBS80021088675417
Титуляр - Hristina Yordanova
=============================
PayPal:
https://www.paypal.me/HristinaYordanova