Мотористи от цялата страна се събират в "Кайлъка" в началото на август

Програмата на тазгодишната мото среща на Fire shadows MCC предвижда много рок, много студена бира и много забавления

Традиционната мото среща на Fire shadows MCC тази година ще се проведе от 3 до 5 август. Мястото е Мечата поляна в плевенския парк “Кайлъка”, съобщиха от "Българска мотоциклетна медия".

Този парк е идеалното място за разходки, отдих и развлечения. А в началото на месец август ще събере мотористи от града, района и от цяла България. Домакините от Fire shadows MCC са подготвили много рок, много студена бира и много забавления. И всичко това – сред красивата природа на "Кайлъка"!

Програмата на тазгодишната мото среща на Fire shadows MCC предвижда:

– 03 август 2018 г. (петък): пристигане и настаняване на гостите. В близост има хотели – така че, който иска, може и там да нощува . Вечерта ще мине под знака на караокето.

– В съботния ден на 04 август в 12.00 часа ще започне традиционната мото обиколка на Плевен. Надвечер ще има еротична мото мивка и интересни забавни игри. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижи българската траш метъл група Абсолют.

– В последния ден на мото срещата програмата е обичайна – пиене на кафе и отпътуване.

Входната такса е 5.00 лв. на човек.

За BMM от Fire shadows MCC казаха: “Ще се постараем да създадем една истински незабравима атмосфера за нашите гости и приятели. Нека всички – и мотористи, и немотористи – се чувстват поканени!”.

Актуална информация за събитието ще намерите тук.