Фолк звездата Роксана отбеляза първата годинка на малкия си син с голямо парти в “Кайлъка”

Певицата oт Кнежа работи над нови проекти

Почитателите на звездите на телевизия “Планета“ с интерес следят случващото се около своите любими изпълнители. Роксана е сред тези, които могат да се похвалят с една от най-многобройните и верни фенски маси, а самата тя често общува с почитателите си и им разкрива новости от своя личен и професионален живот. Една от хубавите новини за публиката е свързана с нови проекти, които Роксана вече подготвя:

“Знам, че сте нетърпеливи да разберете какво ново парче подготвям и въобще работя ли по такова, и сега ще Ви кажа. Разбира се, че работя по нови песни и то не по една, а по цели три - споделя певицата и допълва подробности за тях - Две от песните са бързи, а третата е уникална балада в стил Роксана – тежка, чувствена и истинска. В главата ми се върти идея за един дует от няколко дни, но ще видим докъде ще го измисля. Въобще запалила съм фабриката за музика на макс и няма спиране, защото Вие, моите фенове, заслужавате най-доброто“.

Изпълнителката е категорична, че всичко, което предстои ще бъде много красиво и вярва, че ще допадне на феновете й. 

В личен аспект Роксана също може да се похвали с едно щастливо и много емоционално лято. На първи август семейството й отбеляза първата годинка на малкия син на певицата Александър, а празникът събра близки, приятели и колеги на голямо парти в комплекс “Кайлъка” в град Плевен.

“Благодаря на всички от сърце, благодаря за милите думи и красиви пожелания и още по-красиви подаръци, за които се бяхте погрижили и зарадвахте моето момченце“, сподели след празника щастливата майка.