Автомобили горяха в кв. "Сторгозия", полицията разследва причините

Крими

27-08-2018, 09:24

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Къща горя в Каменец, микробус в Червен бряг

На 25 август в 01:22 часа е съобщено за пожар в лек автомобил „БМВ „520i” без регистрационни табели в град Плевен в жк."Сторгозия". Причината за инцидента е в процес на установяване. Унищожени са предна част от автомобила и купето. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на  РСПБЗН-Плевен.

На 25 август в 19:12 часа е съобщено за пожар в къща в село Каменец. В пламъците са повредени покривна конструкция – 30 кв.м.; домашно имущество и техника. Причина за произшествието е късо съединение. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Левски.

На 27 август в 01:33 часа при РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил "Ауди А4" без регистрационни табели в гр.Плевен ж.к."Сторгозия". Причината за инцидента е в процес на установяване. Унищожени са двигателен отсек; предно обзорно стъкло; предна лява гума. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на  РСПБЗН-Плевен.

На 26 август в 23:30 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в микробус в Червен бряг. До пристигането на спасителния екип от РСПБЗН в града е унищожена кабината. Пострадали няма. Изяснява се причината за инцидента.