Автомобили горяха в кв. "Сторгозия", полицията разследва причините - pleven.utre.bg

Автомобили горяха в кв. "Сторгозия", полицията разследва причините

27 август 2018, 09:24 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Къща горя в Каменец, микробус в Червен бряг

На 25 август в 01:22 часа е съобщено за пожар в лек автомобил „БМВ „520i” без регистрационни табели в град Плевен в жк."Сторгозия". Причината за инцидента е в процес на установяване. Унищожени са предна част от автомобила и купето. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на  РСПБЗН-Плевен.

На 25 август в 19:12 часа е съобщено за пожар в къща в село Каменец. В пламъците са повредени покривна конструкция – 30 кв.м.; домашно имущество и техника. Причина за произшествието е късо съединение. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Левски.

На 27 август в 01:33 часа при РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил "Ауди А4" без регистрационни табели в гр.Плевен ж.к."Сторгозия". Причината за инцидента е в процес на установяване. Унищожени са двигателен отсек; предно обзорно стъкло; предна лява гума. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на  РСПБЗН-Плевен.

На 26 август в 23:30 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в микробус в Червен бряг. До пристигането на спасителния екип от РСПБЗН в града е унищожена кабината. Пострадали няма. Изяснява се причината за инцидента.

За периода от 24 август до 27 август служители от РДПБЗН-Плевен погасиха пожар в контейнер за отпадъци в Плевен на улица „Георги Кочев“. Локализираха и потушиха пожари в сухи треви в Плевен на булевард „Европа“, в землищата на селата Телиш, Одърне и Сомовит и градовете Подем и Никопол. Оказаха са техническа помощ: третиране гнездо на оси – складово помещение в град Плевен източна индустриална зона.


Коментари (1)

Потребител
Az
Samo piromani..kakvoto poseesh tova shte pojunesh :)
27 август, 22:40 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета