Oбластният управител ще връчи Национална диплома на възпитаничка на СУ "Иван Вазов" - Плевен - pleven.utre.bg

Oбластният управител ще връчи Национална диплома на възпитаничка на СУ "Иван Вазов" - Плевен

27 август 2018, 14:16 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Областна администрация

Ще я получи Виктория Николаева Йорданова

На 28 август, вторник, в 13.30 часа в Заседателната зала на Областна администрация областният управител Мирослав Петров ще връчи Национална диплома за отличен успех и участие в конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата" на Виктория Николаева Йорданова, завършила 12-ти клас в СУ "Иван Вазов" - Плевен.
На събитието ще присъстват още заместник областният управител Татяна Божинова, Албена Тотева - началник на РУО - Плевен, директорът  на СУ "Иван Вазов" и класният ръководител на Виктория, както и близки на наградената девойка. 

От 1996 година Министерството на образованието и науката ежегодно присъжда почетно отличие „Национална диплома“. С такова отличие се удостояват ученици в годината на завършване на средното им образование за постигнат общ отличен успех 6.00 и една или повече награди, получени от учениците в 11 или в 12 клас от класиране на първо, второ или трето място на национални или международни олимпиади, състезания и конкурси в областта на науката, технологиите, изкуствата или спорта.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета