Есенни джаз вечери завладяват Плевен през септември - pleven.utre.bg

Есенни джаз вечери завладяват Плевен през септември

29 август 2018, 11:08 | plevenutre.bg

Фестивалът ще се проведе от 7 до 9 септември в Парка на Регионалния исторически музей

Броени дни остават до началото на Второто издание на AUTUMN JAZZ PLEVEN INTERNATIONAL FESTIVAL - 2018 " От Африка до Плевен". Фестивалът ще се проведе от 7 до 9 септември в Парка на Регионалния исторически музей.

Всяка фестивална вечер от 19.00 ч. на сцената ще се изявяват шест уникални формации, гостуващи за първи път на плевенска сцена.

7, 8, 9 септември – от 17:30 до 19:00 ч. – специални диджейски подгряващи сетове на радио платформата „Аларма Пънк Джаз“ с музика в духа на „Есен Джаз Фест“, които ще Ви запознаят с най-новото на съвременната джаз сцена в Европа, Америка, Африка и Азия и подвижно радио студио на живо с водещ Цветан Цветанов от предаването „Аларма“ на програма „Христо Ботев“ на БНР.
В унисон с тематиката на фестивала „От Африка до Плевен” от 11.00 ч., и в събота и в неделя (8 и 9 септември), ще има ателие по африкански танци с Мария Косса, отново в Парка на историческия музей.Коментари (3)

Потребител
ПП
Ще е яко.
05 септември, 11:16 ч.
Потребител
Дебелен.
Нищо ново като цяло
29 август, 18:35 ч.
Потребител
Баба григи
Пълна лудост кой ще го слуша тоя джаз пенсионерите и циганите ли? Питал ли е някой плевналии какво искат да слушат пък тогава да се организира? Дори в Белене ще е в пъти по- интвресно
29 август, 08:04 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета