Приключи конкурсът "Спортувай с послание", министър Кралев награждава участниците на 21 септември - pleven.utre.bg

Приключи конкурсът "Спортувай с послание", министър Кралев награждава участниците на 21 септември

03 септември 2018, 14:52 | plevenutre.bg

В проекта със свои снимки и послания се включиха и талантливи млади плевенчани

Приключи конкурсът "Спортувай с послание към проекта на асоциация "Докосни дъгата" с председател д-р Денислава Ангелова и Министерството на младежта и спорта: "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2018 г.

На официалната страница на проекта във Фейсбук, в рамките на близо три месеца, със свои снимки и послания се включиха ученици на възраст от 15 до 19-годишна възраст от цялата страна, сред които и плевенчани. Със свои послания, но извън конкурсната част, инициативата подкрепиха и редица успели български спортисти.

На 21 септември в сградата на Министерство на младежта и спорта с грамоти ще бъдат наградени всички участници в "Спортувай с послание, както и медиите, популяризирали инициативата, отразявайки случващото се около нея. Петимата ученици, чиито снимки с послания са събрали най-много харесвания, ще получат специална награда от официалния партньор на конкурса “Техно арена”. Отличията ще бъдат връчени от министър Красен Кралев, екипа на Младежки политики към Министерство на младежта и спорта, д-р Денислава Ангелова и известни български спортисти.

Мисията на "Спортувай с послание бе да покаже част от талантливите и амбициозни български младежи, които не само трябваше да вдъхновят своите връстници да спортуват, но и да ги мотивират да се справят с предизвикателствата на живота.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета