Драматично-куклен театър "Иван Радоев" - Плевен дава старта на сезон №100

Динамичен, празничен и предвиден да ускори интереса към театъра за зрители от всички възрасти

Драматично-куклен театър „Иван Радоев“-Плевен дава старта на сезон №100 – динамичен, празничен и предвиден да ускори интереса към театъра за зрители от всички възрасти! "Обещаваме да видите на живо звезди от малкия екран на сцена; да се потопите в завладяващия свят на Мелпомена; да се насладите комедия от световна класа…", споделиха от театъра.

Как и кога?

На 12.09. в 19:00 Драматично-куклен театър „Иван Радоев“-Плевен отбелязва 1 век професионален театър в Плевен с поклон към еталоните в театъра – гледайте номинираният за ИКАР 2018 спектакъл „ВИШНЕВА ГРАДИНА“ от А.П. Чехов. Грабнете шанса да се включите в радикалното режисьорско решение от Василий Сенин: публиката стъпва на сцената, а актьорите играят в зрителния салон…

На 18.09. от 20:00 в Летен театър „Кайлъка“ сме подготвили изненада с любимеца от екрана, Димитър РАЧКОВ и негов специален гост, който още се пази в тайна. Гледайте ПРЕМИЕРАТА на първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции. Бъдете първите зрители на „ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ“!

На 27.09. от 19:00 театралният празник продължава със звездите от малкия екран Димитър БАНЕНКИН („Под прикритие“, „Недадените“, „Скъпи наследници“) и Петко ВЕНЕЛИНОВ в „БОИНГ БОИНГ“, който държи рекорда на Гинес за най-поставяна френска комедия!

На 28.09. от 19:00 не пропускайте Марта ВАЧКОВА и Тончо ТОКМАКЧИЕВ в „РЕЙС“ от Ст. Стратиев в безкомпромисно сатиричната постановка на многонаграждавания режисьор и преподавател в НАТФИЗ професор Здравко Митков!

На 25.09. от 18:00 театърът кани всяко дете до 10 г. с безплатен билет на „ЛОВЕЦЪТ НА ПРИКАЗКИ“ от Братя Грим, спектакъл за цялото семейство с песни на живо, магични същества и много смях!