Катя и Здравко от "Ритон": Плевен, чакаме ви с любов! - pleven.utre.bg

Катя и Здравко от "Ритон": Плевен, чакаме ви с любов!

11 септември 2018, 17:45 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Дует "Ритон"/Facebook

Дуото ще пее в летния театър

"Плевен! Малко остана до утре, 12.09. Само няколко часа, нямаме търпение! Чакаме ви с любов!", написаха от дует "Ритон на официалната си страница във Фейсбук.

Както вече писахме, след като за последните пет години дуото изнесе 4 концерта в НДК, дойде време да зарадват и многобройните си почитатели из България. "Ритон" тръгна на национално юбилейно турне "Музика и любов", както бе озаглавен и грандиозният спектакъл през октомври по повод 40 години на сцената.

Катя и Здравко са включили и Плевен в обиколката си, като кoнцертът ще е на 12 септември в Летния театър. 

По традиция концертите на "Ритон" са на живо, със свой бенд и вокална група. Шоуто като музика, ще бъде пълно копие на спектакъла, изнесен в НДК и излъчен на Бъдни вечер, който според музикалната критика е най-добрия за 2017 г.  "Ритон" ще представят новия си, юбилеен албум “Златен ритон”, който излиза освен на CD и DVD, и на бяла дългосвиреща плоча (за колекционери).  Гръбнакът в репертоара на дуета, ще са всички големи хитове, станали любими през годините.

Етикети
Плевенритон
По време на концертите, ще могат да бъдат закупени и албумите: “Пътят към твоето сърце”, “Ритон в ритъма латино” и най-новия “Златен ритон”, на съответните носители /CD, CD&DVD и LP/цветни винилови плочи/.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета