Фурор за плевенчанки на "Малка Мис България" (Снимки)

16-тото издание на Националния конкурс събра красиви и талантливи деца от цялата страна

16-тото издание на Националния конкурс Малка Мис и Малък Мистър България 2018 събра красиви и талантливи деца от цялата страна. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд, а за пръв път домакин беше Черноморския комплекс Албена.

Участниците прекараха четири незабравими дни в забавления на морския бряг, в Аквапарка, Весел карнавал и репетиции за финалното шоу. 

Нашумелият напоследък продуцент и изпълнител Влади Славов – инициатор на фестивала и организатор на успешните турнета „Вечните песни на България“ беше водещ на всички конкурсни вечери в компанията на чаровната Сузан Джемил – Little Miss Planet 2013.

В журито на конкурса бяха включени модни специалисти и регионални директори от всички краища на България. По традиция в ролята на Звездно детско жури бяха бивши победители от Национални и Международни конкурси, които пристигат да подкрепят тазгодишните кандидати и да връчат ленти и корони на победителите. Наградите и титлите бяха обявени от Г-жа Ирина Папазова – Президент на Модна Агенция Интерсаунд и лицензиант на конкурса. 

Сред победителите в различните възрастови групи се откроиха и две малки плевенчанки. С титлата Малка Мис България и с право на участие в Little Miss Galaxy се окичи 9-годишната Джулиана Кирицов, а 4-годишната Анабел Стефанова стана 2-ра принцеса и взе второ място на най-престижния конкурс за детска красота и талант.