"Доброволци за Кайлъка" ще възстановят още едно знаково място в плевенския парк

"Площадката на Цветарката" често се подминава от плевенчани поради неприветливия й вид

"Доброволци за Кайлъка" ще възстановяват още едно знаково място в парка. Това ще се случи тази неделя, от 10,00 ч., а сборният пункт е "Площадката на Цветарката".

"Към края на доброволческия сезон предстои една от най-готините акции до сега - възстановяването на една прекрасна площадка в сърцето на "Кайлъка"! Тази площадка често се подминава от плевенчани поради неприветливия й вид. Това ли заслужава?! Вижте я. Представете си я чиста и бляскава. С цветя. С детски смях и колела, състезаващи се в кръг! Ние я виждаме и ще я направим такава, каквато й е отредена да бъде!! Заповядайте заедно с нас!", съобщиха доброволците в най-голямата плевенска фейсбук група "Забелязано в Плевен".

"Нека откраднем една слънчева сутрин от почивния уикенд и да направим нещо ползотворно за нашия любим парк! Чакаме ви в неделя в 10:00ч на "Площадката на Цветарката", допълват ентусиастите с големи сърца, които през пролетта възстановиха шахматната площадка в "Кайълка".
За акцията в неделя са необходими метли, лопати, гребла, мотики и нещо за хапване. Чували и ръкавици ще има на обекта, както и моторни тримери.