Добрата новина: Хриси заминава на лечение в Турция!

"Знайте, че сте не само мои дарители, но и мои приятели и оставате в сърцето ми с вашата добрина", обърна се тя към всички

Както Plevenutre.bg вече писа неведнъж, Христина Йорданова, която е бивша възпитаничка на СУ "Иван Вазов" - Плевен, се бори с последствията от тежка травма на гръбначния стълб, настъпила при автомобилна катастрофа. Претърпяла е няколко операции, но останала със сериозно изкривяване на гръбнака, което й причинява непрекъснати болки. Лекар от клиника в Истанбул дава гаранция, че с операция проблемът може да бъде отстранен. 

През последните месеци в Плевен и региона се проведоха редица благотворителни събития, чрез които се събираха средства в подкрепа на Хриси, а ето, че вече имаме и добри новини!

"Здравейте, приятели, на 25 април стартирах кампания по набиране на средства за лечение в турска клиника. За времето, което измина до сега не съм очаквала, че толкова много хора ще отворят сърцата си, ще застанат до мен и не само ще дарят средства, но и ще ме обсипят с толкова много любов и усмивки! Факт е, че благодарение на всички Вас скоро ми предстои заминаване за болница „Медикъл Парк”, гр. Истанбул. Датата на операцията не Ви казвам, защото все още не я знам", съобщи Хриси във Фейсбук. 

"Вярвам, че всички Вие ще ми пожелаете успех и силна вяра във всичко, което ми предстои. Знайте, че сте не само мои дарители, но и мои приятели и оставате в сърцето ми с Вашата добрина! Дарихте ми много повече от средства, дарихте ми надежда! Благодаря Ви от сърце!", допълва тя.