В Плевен ще се проведе национален камп за селекцията на млади таланти по хандбал

Ще бъдат извикани 25 деца от всички клубове в страната

БФ Хандбал със съдействието на ХК „Полюс ТМ“ и ХК „Спартак“ гр. Плевен ще организира и проведе национален камп за селекцията на млади таланти по хандбал. Кампът ще се проведе в Плевен в периода 01-04.11.2018г., като ще бъдат извикани 25 деца от всички клубове в страната.

Основата на този отбор ще е изградена от избраните в „Златната седмица“ по време на Държавния финал в гр. Гоце Делчев през сезон 2017/2018г., а треньори на отбора ще бъдат финалистите от същият Държавен финал, а именно Йонко Вутов и Георги Христов, както и представител от треньорско методическата комисия (ТМК) към БФХ, който ще изготви тренировъчна програма, по която да протече проявата.

Всички предложени от клубовете състезатели ще бъдат обсъдени от треньорският щаб и утвърдени от ТМК, след което списъка с имената на участниците в кампа ще бъде публикуван на сайта и фейсбук страницата на федерацията най-късно до 18.10.2018г.

"За целта умоляваме всички клубове работещ с момчета на тази възраст да предложат в срок до 12.10.2018г. /петък/ най-талантливите си деца", съобщават от федерацията.

Молим всички предложения да бъдат изпращани до посочените два
и-мейла: bfh@abv.bg и [email protected]

ПРОГРАМА

01.11.2018г. /четвъртък/
До 10:00ч. – Пристигане и настаняване в хотела
04.11.2018г. /неделя/
След 14:00 ч. – Освобождаване на хотела и отпътуване

Забележка:

1. Всички разходи по организирането и провеждането на тази инициатива ще бъдат поети от добродетели и спонсори на хандбала !!!

  1. Транспортът на всеки състезател до гр. Плевен и обратно е за сметка на клубовете !!!
  2. Изтеглете информацията на файл от ТУК !