Младата плевенска поетеса Ванина Петрова представи "Поезия на по чаша вино" - pleven.utre.bg

Младата плевенска поетеса Ванина Петрова представи "Поезия на по чаша вино"

25 септември 2018, 19:27 | plevenutre.bg

Плевенчанката представи своята първа книга “Скитница Любов” в ресторант “Централ”

В Плевен се проведе уникално по рода си събитие, наречено "Поезия на по чаша вино". Събитието бе организирано от младата писателка Ванина Петрова, която е на 24 г. и е родом от Плевен. Въпреки че Ванина Петрова е завършила Магистратура по Молекулярна биология в Южния Университет на Дания, изкуството във всичките му форми е нейната истинска страст.

Ванина представи своята първа книга “Скитница Любов” в ресторант “Централ” пред подбрана публика от 80 гости, като събитието се състоеше от четене на избрани творби. Ники Веселинов беше фотографът, отразил цялото събитие, а за доброто настроение на публиката се погрижиха ученици на Николай Михайлов.

Ванина сподели причините, предизвикали я да започне да пише и говори по различни теми, които са включени в петте глави от нейната книга. Те пък са илюстровани от майката на младата авторка - Маринела Петрова. Събитието остави гостите без дъх и ги вдъхнови да разровят стари спомени и да ги погледнат от нов ъгъл, а Ванина им обеща, че е подготвила още изненади за в бъдеще.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета