Очаквайте война на ринга! Пепелянката ще се бие в 10-рундова среща за титлата на България

Спорт

10-10-2018, 13:28

Снимка:

Alexeev Boxing Promotions

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Йосиф Панов - Пепелянката се готви здраво за битката в "Арена Армеец"

Двамата боксьори провеждат изключителна подготовка за най-важния мач в кариерата си

Както вече Plevenutre.bg писа, Йосиф Панов – Пепелянката се готви здраво за своя мач на 27 октомври срещу Стилиян Костов – Убиеца. Битката в зала "Арена Армеец" ще бъде за титлата на България в суперполусредна категория и ще е сред подгряващите елиминационната среща в тежка категория на IBF между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Повече подробности за сблъсъка издаде мачмейкърът на събитието Васко Алексеев, който ще състави официалната програмата за най-голямата боксова галавечер, организирана в България до този момент.

"Ще видим 10-рундова среща за титлата на България в суперполусредна категория (до 69,9 кг) между Йосиф Панов – Пепелянката и Стилиян Костов – Убиеца. Двамата боксьори провеждат изключителна подготовка за най-важния мач в кариерата си. Загубата за нито един от тях не е приемлив вариант (това го гарантирам лично). Очаквайте война на ринга!", категоричен е Алексеев.

Освен Кобрата и Пепелянката, на ринга на 27 октомври ще излязат Тервел Пулев, Коко Тайъсна, Спас Генов и други топ боксьори на национално и международно ниво, които ще направят зрелището незабравимо.