Пепелянката и Убиеца си размениха сериозни закани преди боя в събота

Искам да благодаря на организаторите, ще осъществя моята мечта да спечеля шампионски пояс, каза плевенчанинът

Eдин от най-любопитните подгряващи двубои в "Арена Армеец" в събота ще противопостави двама от най-добрите български боксьори при професионалистите - Йосиф Панов-Пепелянката и Стилиян Костов-Убиеца. Техният двубой ще бъде за титлата на България в суперполусредна категория.

Двамата са в сериозна вражда в последните седмици, а напрежението се усети и по време на официалната пресконференция преди галавечерта, съобщава gong.bg.

Пепелянката бе този, който се закани сериозно на съперника си. "На 22 години съм, бях шампион при аматьорите, имам 15 мача и 12 победи. Ще срещна Стилян Костов-Убиеца, опитен професионалист, на една голяма и важна галавечер за мен. Искам да благодаря на организаторите, ще осъществя моята мечта да спечеля шампионски пояс. На Стилиян Костов ще му затворя устата", заяви Панов, а Костов отговори:

"Благодаря, не знам този прякор откъде е, беше ми наложен не знам от кого, нямам против така да си остане. Затова момче нямам какво да кажа, той си приказва, аз ще говоря на ринга."