Тотото раздаде три чисто нови автомобила в Плевен

Возилата са спечелени в 77-ия и 81-ия тираж на игрите на тотализатора

СПОРТ ТОТО организира специално събитие на централния площад в Плевен. Водещата на предаването – Марина Кискинова и целият екип на Български спортен тотализатор раздадоха десетки печалби и връчиха ключовете за три чисто нови автомобила, спечелени от Втори тото шанс на играта "Тото 2 – 6 от 49". Имената на собствениците на двата практични градски автомобила Форд Фиеста са Валентин Хинков и Боряна Лакова. Возилата са спечелени в 77-ия и 81-ия тираж на игрите на тотализатора. Изключително щастлив беше и Рад Савов, който дойде специално от Дулово, за да подкара новия си Форд ЕкоСпорт, изтеглен чрез жребий в 80-ия тираж.

"Много сме щастливи, че в един ден даваме цели три автомобила на печеливши от Плевенска област. Само преди няколко седмици организирахме две специални събития в Червен бряг и Козлодуй. Тази година имаме много печеливши от околността“, похвали се регионалната директорка на БСТ, Камелия Кръстева. Тя допълни, че другата причина за това е, че във всеки един тираж вече има извънредни бонуси, които могат да бъдат спечелени без допълнителен залог. Автомобили и парични печалби се теглят чрез жребий два пъти в седмицата, измежду всички подадени фишове за игрите „Тото 2 – 6 от 49“ и „Тото 2 – 5 от 35“. Само срещу 20 ст. участниците могат да отбележат три позиции и цифри в Тото Джокер и спечелят 40 000 лева. А джакпотът в любимата игра "Тото 2 – 6 от 49" вече е 3 700 000 лева.

Това е и причината освен много музика, томбола, печалби и изненади, гостите на събитието да видят и демонстрациите на спортистите от школата по фехтовка „Спартак Плевен“. Те заедно с треньорката си, Валерия Иванова, показаха тънкостите на този спорт и впечатлиха присъстващите тото запалянковци.