Собственичката на обрания магазин в кв. "Дружба": Стоката е била изнесена за 47 секунди (Видео) - pleven.utre.bg

Собственичката на обрания магазин в кв. "Дружба": Стоката е била изнесена за 47 секунди (Видео)

09 ноември 2018, 09:46 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Facebook

Тя подчерта, че това не е първата кражба от търговския обект

Oще вчера Plevenutre.bg съобщи за кражбата в кв. "Дружба", при която маскирани обирджии задигнаха стекове с цигари от магазин за хранителни стоки. Тази сутрин случаят влезе и в сутрешния блок на Нова тв.

Стана ясно, че стоката е била изнесена за едва 47 секунди. Това каза в ефира на "Здравей, България" собственичката на разбития търговски обект Полина Петкова, цитирана от novanews.bg. Крадците са трима – двама от тях влизат вътре, а другият чака отвън. Това показват кадрите от охранителни камери.

"Магазинът се намира между 4 жилищни блока и много от апартаментите гледат към входа му. Това обаче явно не е притеснило обирджиите, които след това дори са си тръгнали пеш“, каза Петкова.

Тя подчерта, че това не е първата кражба от търговския обект. Друга подобна била извършена в началото на годината. Тогава плячката отново била цигари за около 2000 лева.

Собственичката на магазина каза още, че в последно време имало бум на подобни кражби в района. Регистрирани са около 50, но разкриваемост на престъпленията нямало.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета