Организират велоинициатива за популяризиране на еврофондовете в Плевенска област - pleven.utre.bg

Организират велоинициатива за популяризиране на еврофондовете в Плевенска област

13 ноември 2018, 10:38 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    pixabay

В продължение на седмица във всеки един общински център ще се проведе велопоход със състезателен характер

ОИЦ – Плевен организира спортна инициатива във всички общини в областта за популяризиране на обекти, получили подпомагане от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ)

От 14 ноември 2018 започва спортната инициатива за популяризиране на възможностите, които предоставят еврофондовете в България. Събитието се организира от Областния информационен център и Община Плевен в сътрудничество с общините в областта.

В продължение на седмица във всеки един общински център ще се проведе велопоход със състезателен характер. Стартът и финалът на определения маршрут са обекти създадени, преустроени или реновирани със средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Целта е вниманието отново да се насочи към значимостта на финансовата подкрепа от Европа за местното развитие.

На изнесените приемни на ОИЦ-Плевен участниците ще се запознаят с възможностите, които различните оперативни програми предоставят в момента, ще получат актуална информация и за други успешно приключени проекти на територията на област Плевен.

В инициативата могат да се включат всички желаещи след предварителна регистрация в съответната община. Предвидени са много награди за най-активните.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета