Инициативата “Обичай Спартак, обичай Плевен” с първо посещение в училищата!

Днес част от играчите на Александър Дяковски прекрачиха прага на СУ “Иван Вазов”

Инициативата “Обичай Спартак, обичай Плевен”, която има цел да популяризира баскетбола в града, стартира нов етап, с първо посещение в училищата. Днес част от играчите на Александър Дяковски прекрачиха прага на СУ “Иван Вазов”, където бяха посрещнати от директора на школото Димитър Митев.

С четвъртокласниците от учебното заведение се срещнаха капитанът Тодор Тодоров, както и съотборниците му Константин Коев, Николай Върбанов, Георги Бързаков и рожденикът Денислав Вутев. Те изнесоха открит урок по баскетбол в спортната зала на СУ “Иван Вазов”, като запознаха малчуганите с тънкостите на играта.

Звездите на Спартак с открит урок по баскетбол в СУ "Иван Вазов" (Снимки)

Визитата на играчите в училище завърши с обща снимка, раздаване на автографи и покана, отправена към децата и техните родители да посетят следващия домакински мач на Спартак, който ще бъде тази събота (17 ноември) от 18.00 ч. в зала “Балканстрой”. Съперник на плевенчани ще бъде Академик Бултекс 99. 

Инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен" се реализира със съдействието на IT Design, асоциация "Докосни дъгата", Plevenutre.bg и Vpleven.bg