Д-р Денислава Ангелова и Ренета Камберова дават старт на националния проект "Мисия спорт на любимите герои" - pleven.utre.bg

Д-р Денислава Ангелова и Ренета Камберова дават старт на националния проект "Мисия спорт на любимите герои"

15 ноември 2018, 10:03 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Асоциация "Докосни дъгата"

    Д-р Денислава Ангелова и Ренета Камберова се събраха заедно, за да работят за това най-малките ученици да се влюбят в спорта

Инициативата идва в Плевен в началото на декември

"Златното момиче" на България Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова, председател на сдружение Асоциация "Докосни дъгата”, се събраха заедно, за да работят за това най-малките ученици да се влюбят в спорта. Националният проект "Мисия спорт на любимите герои", който стартира съвместно със сдружение "Пазарджик спортува", има за цел да популяризира физически активния начин на живот сред децата от 1 до 4 клас.

На 20 ноември, вторник, от 11,00 часа Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова ще разкрият повече подробности около инициативата на пресконференция в музея на спорта на Национален стадион "Васил Левски".

16 добре познати български спортисти от 14 вида спорт подкрепят Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова в новото им начинание, като имената им се обявяват поетапно на официалната страница на "Мисия спорт на любимите герои" във Фейсбук. 

Кампанията ще мине и през Плевен, като това ще се случи в началото на декември. Очаквайте подробности!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета