В НАП - Плевен отбеляза професионалния си празник (Снимки)

С молебен за здраве и успех започна проявата

С молебен за здраве и успех започна проявата, организирана от офис на НАП Плевен по повод деня на данъчния служител - Свети Матей, който е и професионален празник за служителите от приходната агенция. Молебенa отслужи отец Милен от храм Света Параскева, който призова присъстващите към мир, искрена любов, всеотдайност и упование във вярата и доброто.

Директорът на офис Плевен – Цветомила Потурлиева, благодари на служителите  за тяхната упорита работа в полза на клиентите. Тя връчи на осем от служителите, които имат над 20 години стаж в администрацията, поздравителен адрес в знак на признателност за всеотдайния и дългогодишен труд в институцията. По повод празника всеки служител получи значка с логото на Национална агенция за приходите и стръкче здравец с пожелание за здраве, дръзновение и упоритост.

Пред сградата на офиса на НАП в Плевен по повод празника от служителите, бяха засадени три иглолистни дървета.

Служителите бяха поздравени от група деца при Балетно театрална школа и спортен клуб „Спирит“ в град Плевен.

На празника лектори от офис на НАП Плевен откриха провеждането на кампанията „Влез в час с данъците“, като проведоха първия си открит урок в ДФСГ „Интелект“. Национална агенция за приходите винаги е подкрепяла идеята младите хора да са запознати с естеството на работата в държавните институции и в частност на приходната администрация.