Владислав Николов: Кабинетът "Борисов 3" постигна безпрецедентен успех

България показа, че се справя успешно и напредва с добре темпове, заяви oбластният координатор на ПП ГЕРБ

Областният координатор на ПП ГЕРБ Владислав Николов събра ръководителите на местните общински структури на партията и общинските съветници от групата на ГЕРБ в Плевен, за да обсъдят готовността на ниво регион за предстоящите избори за европейски парламент през пролетта.

"Кабинетът "Борисов 3" постигна безпрецедентен успех. За първи път три от шестте показателя, обект на наблюдение от ЕК, са затворени. България показа, че се справя успешно и напредва с добре темпове. Тази тенденция, характерна единствено и само за управлението на господин Борисов и ГЕРБ трябва да бъде продължена и да намира своя естествен отзвук и в работата на европейските представители от ГЕРБ – ЕНП.”, каза Владислав Николов. Той припомни, че България може да приключи с механизма за сътрудничество и проверка до края на този мандат на ЕК. "ГЕРБ доказа, че може да изведе страната на пътя на стабилното европейско развитие и затова заедно работят и българските и европейските ни депутати”, посочи Николов.

Представителите на местните партийни структури обявиха своята готовност да участват активно в предстоящата предизборна кампания. От думите им стана ясно, че в постигнатото до момента и на европейско, и на национално ниво е достатъчно силна мотивация за отдадената работа на членовете и симпатизантите на партия ГЕРБ за постигане на същия, а защо не и по-добър резултат на предстоящите избори през 2019 година.