Община Плевен организира публично обсъждане за поемане на дълг - pleven.utre.bg

Община Плевен организира публично обсъждане за поемане на дълг

19 ноември 2018, 07:00 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Средствата ще са за ремонт на пл. "Свобода" и сградата на автогарата, както и за изграждане площадка за скейтборд

Община Плевен организира публично обсъждане за поемане на дългосрочен общински дълг под формата на кредит от "Регионален фонд за градско развитие" АД.

Средствата ще бъдат предназначени за финансиране основния ремонт на пл. "Свобода", пешеходната улица "Васил Левски" от този площад до пл."Стефан Стамболов", за ремонт на сградата на Автогара-Плевен и автобусните сектори, както и за изграждане на площадка за скейтборд в района на "Балаклия". Стойността на кредита ще бъде 6 128 000 лв., обезпечен със залог върху собствени приходи на Общината.

Публичното обсъждане ще се състои днес от 17.30 часа в зала "Гена Димитрова" в сградата на Регионалната библиотека.Коментари (2)

Потребител
yyyyyyy
Първо имаше предизборни ОБЕЩАНИЯ за скейт площадка в район "балаклия"... В един момент - искате ли заем за скейт-площадка в район Юбалаклия"... ??!?!? Уот да фак ??? Същото и с автогарата... Кмете кво става, тия неща нетрябваше ли ВЕЧЕ ДА СА ФАКТ... а не сега да питаш всички сулювци дали да се взима заем ??? Друг е въпроса, че скейт-парк е абсолютна тъпотия в град с бягащо от него младо поколение - по-добре е предложението за стадион и зала много ясно....
17 ноември, 21:57 ч.
Потребител
Спартак Плевен
Изтгелете кредит и направете нова зала и стадион. Тия простотии на никой не са нужни-стига харчене на пари за глупости. Плевен има остра нужда от многофункционална зала и нов стадион!!!
17 ноември, 14:50 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета