Натоварени дни прекараха огнеборците от Плевен, възрастен мъж е пострадал при пожар в дома си - pleven.utre.bg

Натоварени дни прекараха огнеборците от Плевен, възрастен мъж е пострадал при пожар в дома си

19 ноември 2018, 12:03 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

За периода от 14 ноември до 19 ноември служители от РДПБЗН участваха в ликвидирането на 28 произшествия

За периода от 14 ноември до 19 ноември служители от РДПБЗН участваха в ликвидирането на 28 произшествия. Екипи с пожарна техника гасиха пожари в сухи треви в землищата на селата Върбица, Милковица, Коиловци, Бръшляница, Крушовица, Радомирци, Комарево, в землището на село Реселец екип на РСПБЗН – Червен бряг спаси 20 кошера. Огнуборци потушиха пожари в нискостеблена растителност и в градовете Гулянци, Червен бряг, Искър, Долна Митрополия и Плевен в ж.к. „Сторгозия“. Потушиха пожари в контейнер за строителни отпадъци в гр. Плевен ул."Анастасия Димитрова", в град Плевен жк. "Дружба", в град Долна Митрополия  и в село Подем. Оказаха три технически помощи - измиване на пътното платно след ПТП в град Плевен на булевард "Георги Кочев" и улица „Сторгозия“, при тежката катастрофа на път Плевен - Ловеч, до разклон за село Ралево на 18 ноември 2018 година в 19:22 часа и град Плевен на булевард "Георги Кочев".

На 14 ноември в 19:28 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е получен сигнал за пожар с преки материални загуби в Плевен в ж.к. "Кайлъка". Установено е, че пламъците са тръгнали в апартамента от късо съединение в микровълнова печка. До пристигането на спасителните екипи с техника на РСПБЗН – Плевен са унищожени мебели, климатик и процорец. Опушени са стени в жилището – разгърната площ 100 кв.м. При вдишване на дим и газ е пострадал 74-годишния собственик. Оказана му е медицинска помощ.

На 14 ноември в 21:47 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка - складово помещение в град Никопол. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожени са покривна конструкция 10 кв.м.; 5 куб.м дърва за огрев и 300 кг въглища. Пожарът е погасен от трима служители на РС ПБЗН – Никопол с един автомобил.

На 17 ноември в 08:15 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в автомобил „Пежо“ в село Ралево на път Плевен - Ловеч. Причина за инцидента е техническа неизправност. Повредени са двигателен отсек; арматурно табло, две предни гуми и регистрационна табела. Пожарът е погасен от трима служители на РС ПБЗН – Плевен.

Екип на пожарната служба в Плевен е загасила запален комин на жилищна сграда в Плевен ж.к „Мара Денчева“ на 17 ноември около 09,30 часа.

На 16 ноември е регистриран инцидент с газова бутилка на балкон в жилищна сграда в град Червен бряг. Причината е техническа неизправност. Унищожени са туристическа газова бутилка с котлон и са опушени стени 10 кв.м. Съдействие са оказали трима служители от РС ПБЗН - Червен бряг.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета