Автомобили горяха в Белене, Никопол и Малчика

За периода от 23 ноември до 26 ноември служители от РДПБЗН участваха в ликвидирането на 7 произшествия

За периода от 23 ноември до 26 ноември служители от РДПБЗН участваха в ликвидирането на 7 произшествия. Екипи с пожарна техника гасиха пожари в отпадъци в метални контейнери в Плевен в Индустриалната зона и на улица „Христо Ботев“. Оказаха техническа помощ – отстраняване на счупен клон от дърво в град Плевен булевард „Русе.

На 24 ноември в 03:01 часа при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Волво" в град Белене път за село Деков. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожена е предната част на автомобила. Пламъците са погасени от трима служители РС ПБЗН – Белене.

На 24 ноември  в 01:05 чаа в Оперативен център  при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в „Ситроен Ксара", паркиран в град Никопол. Причината за инцидента е в процес на установяване. Унищожена е предната част на автомобила.  Пожърът е погасен от собствениците преди пристигане на екипа на РСПБЗН Никопол.

На 23 ноември 2018 година в 21:59 часа е получен сигнал за пожар в товарен автомобил "Мерцедес" в село Малчика. Предполагаемата причина за произшествието е в процес на установяване. Унищожени са кабината на товарния автомобил и документи. Пожарът е погасен от трима служители на РС ПБЗН – Левски.