"Декамерон" на театър "Българска армия" ще гостува в Плевен на 4 декември - pleven.utre.bg

"Декамерон" на театър "Българска армия" ще гостува в Плевен на 4 декември

30 ноември 2018, 13:11 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Театър "Българска армия"

Спектакълът е с участието на Радина Кърджилова, Стефка Янорова и Антоанета Добрева - Нети

"Декамерон" на театър "Българска армия" ще гостува в Плевен на 4 декември /вторник/от 19:00ч. в Драматичен театър "Иван Радоев". Спектакълът е с участието на Радина Кърджилова, Стефка Янорова, Антоанета Добрева - Нети, Анастасия Ингилизова, Георги Къркеланов и др.

"Декамерон” е спектакъл - предизвикателен и смел, който отдавна очаквате, но не можете да предвидите. Не можете да се подготвите за първата си среща с него, защото тя взривява. Разхвърля във въздуха наоколо всички постулати, стереотипи, представи и уговорки.

Неочаквани режисьорски решения, стръв, страст, кикот, плът и бяс извиват огнени езици и парят фустите на човешката претенция. Похотта и моралът се увиват в единоборство без изход. Нагонът пропуква възпитанието, докато любовта безпомощно изтича от порцелановото си блюдо право в краката Ви. А Вие не можете да овладеете нито пристъпите на смеха си, нито лудия бяг на мислите си, нито … Нито сетивата, които лакомо ще се облизват за още и още от "Декамерон", за който не можете да се подготвите предварително.

Конструиран върху шест от възможните хиляди новели на настоящето "Декамерон" на Театър "Българска армия" очаква зрителите си, готов да ги увлече с лекота и непринудено в играта на театър или истина, за да ги върне обратно на чумата или суетата по-устойчиви и по-смислени. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета