Клубът по смесени бойни изкуства No Limitation – Плевен получи подкрепа от депутата Пламен Тачев

"Оценявам значимостта на базата и условията, които са необходими за един спортист", отбеляза депутатът

Състезателите от плевенския клуб No Limitation, развиващ Бразилско Джиу Джицу, Граплинг и ММА благодариха на депутата Пламен Тачев за финансовата подкрепа, благодарение на която, направиха ремонт на помещението, в което вече тренират.

Панталей Гергов - играещ треньор, Александър Антонов – републикански шампион по Джиу Джицуто, Минко Жеков – медалист при децата и Денислав Новачев – републикански шампион по Граплинг и ММА разказаха на народния представител за успехите, които са постигнали в състезания през годината. Те са много щастливи, защото за първи път имат свое помещение и сега при новите условия за тренировки заявиха, че са мотивирани да се представят още по-добре.

"Оценявам значимостта на базата и условията, които са необходими за един спортист. Аз години наред активно се състезавах, сега само тренирам, за да поддържам форма и защото така съм свикнал – да бъда в залата. С голям интерес младежите слушаха за успехите, които съм постигнал в спорта - завоюването на „Черен пояс“, на медали от републикански, европейски и световни първенства по карате", сподели Пламен Тачев.

"В обновената зала продължавайте да тренирате упорито и се представете успешно на предстоящото на 12 декември състезание по Граплинг!", пожела им депутатът.