Цяло съзвездие любимци на публиката връхлита Плевен с "Вражалец"

Една от най-успешните български комедии ще бъде представена на плевенска сцена

Една от най-успешните български комедии ще бъде представена в Плевен. Звездният състав на "Вражалец" ще завладее публиката на 10 януари от 19:00 ч. в ДКТ "Иван Радоев". Любо Нейков, Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата, Албена Павлова и Деси Бакърджиева пресъздават един от най-обичаните комедийни текстове на Ст. Л. Костов.

Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета – Станимир Гъмов, попа – Любо Нейков и двете най-видни девойки – в ролите Албена Павлова и Деси Бакърджиева, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят ще им помогне да го открият…

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, кметът, поп Стайко, Цвета и Босилка са повече от сигурни, че Манчо няма да откаже да ги вземе за сътрудници в неговата печеливша работа.

Следват куп обрати, безумни ситуации и нестихващ смях до финала на спектакъла.