Бойко Борисов: Приоритет на правителството винаги е било отношението към Северна България - pleven.utre.bg

Бойко Борисов: Приоритет на правителството винаги е било отношението към Северна България

12 декември 2018, 15:19 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    МС

Правителството отпусна близо 1,35 млрд. за изграждането на още 134 км от АМ "Хемус"

Приоритет на правителството винаги е било отношението към Северна България. Това заяви Бойко Борисов по време на седмичното правителствено заседание във връзка с отпуснатите средства за изграждане на магистрала "Хемус". На заседанието присъстваха и кметовете на Варна, Търговище, Велико Търново, Севлиево, Ловеч, както и зам.кметът на Плевен Стефан Милев.

"Знаете, че преди години "Хемус" не знам поради какви причини, но по времето на друго управление, беше извадена от възможността да бъде финансирана от европейски програми. А ние искаме да направим процесът да го направим необратим. Затова с нашето решение заделяме парите, за да можете като си отидете, да кажете на хората това, което сме поели като ангажимент - не само на юг – "Струма", "Марица", "Тракия", а и "Хемус"  да е необратим проект и после да няма някой, който да каже, че няма пари“, обърна се Борисов към присъстващите кметове. "Така че си изпълняваме днес ангажимента. Парите сме ги събрали повече от битката с корупцията и контрабандата. Това е ясно и затова изцяло са бюджетни пари“, допълни премиерът.Коментари (1)

Потребител
Охо-Бохо..
Никога, никога, ама никога приоритет на никое правителство не е била Северна България((:::Приоритет и интереси на всички правителства е само, само и САМО Южна България!!!!Ние тук за тях сме една ненужна пасмина, подложена на изтребление!Чудя се какво правят нашите народни [ още... ]
13 декември, 13:22 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета