Красимир Начев поздрави наградените служители от ОДМВР- Плевен за приза "Полицай на годината" - pleven.utre.bg

Красимир Начев поздрави наградените служители от ОДМВР- Плевен за приза "Полицай на годината"

14 декември 2018, 09:52 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

  • Снимка:
    plevenutre.bg

Изрази убеденост, че и в бъдеще с техния труд ще защитават авторитета на Министерството на вътрешните работи

Поредното издание на церемонията “Полицай на годината 2018”, създадена и развита по инициатива на Министерството на вътрешните работи и фондация “Доверие и закрила” се проведе на 13 декември от 11.00 часа в зала 6 на Националния дворец на културата в София.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов сърдечно благодари на колегите за избора да работят в системата на МВР и да продължават да изпълняват своята мисия, въпреки всички трудности, които срещат. По думите му, когато трябва да бъде наложено върховенството на закона, няма малки и големи  победи, защото всеки един случай касае човешка съдба, човешки живот. В обръщението си към наградените  вътрешният министър подчерта, че отличието е  оценка на техния труд и този на колегите им, с които работят в екип.

Трета колективна награда “Полицай на годината” бе присъдена на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР-Плевен. Високото отличие е за разкриване на извършени грабежи през периода от 2016 година до 2018 година на значителни парични суми на лица, осъществяващи инкасова дейност, за разкрити 17 телефонни измами, както и за три организирани групи за извършване на кражби от магазини. Издирени са 50 лица, разкрити и иззети наркотични вещества и разкрити кражби на МПС.

Директорът на ОДМВР – Плевен старши комисар Красимир Начев поздрави сърдечно наградените полицаи и им пожела здраве, сили, професионални и лични успехи, смелост и упоритост в работата! Изрази убеденост, че и в бъдеще с техния труд ще защитават авторитета на Министерството на вътрешните работи. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета