Организират младежка дискотека за 160 деца от социалните институции от Плевен и областта

Людмил Калоянов, Христо Генов и Селим Миров, участник от предаването "Гласът на България", ще забавляват децата

Тази година националната инициатива "Коледа за всяко дете" е подкрепена и от г-н Стоян Томов, собственик на клуб "Анаконда" в град Плевен.

"С неговата доброта и щедрост допълнихме в 300 празнични торбички шоколади, кроасани и шоколадови яйца за всяко дете. Освен това г-н Томов подарява незабравима младежка дискотека за 160 деца от социалните институции от Плевен и областта с празнична почерпка, която ще се проведе на 21.12.2018г. от 14:00 часа с участитето на двама професионални диджеи, младите изпълнители Людмил Калоянов, Христо Генов и Селим Миров, участник от предаването "Гласът на България", които ще се погрижат за доброто настроение на децата", сподели председателят на Националното сдружение на сирацит в България Слави Михайлов.

По време на тържеството за децата поздравления към малчуганите ще отправят народният представител Владислав Николов, Петя Василева - Зам. председател на общинския съвет в Плевен, общинският съветник Христослав Михайлов и Стоян Томов, собственик на клуб "Анаконда" - дарители на инициативата, както и организаторът на младежкото парти Слави Михайлов.